2009. november 21., szombat

Kevés az írás mostanában, talán nem is írok és teszek megjegyzéseket sehova. Belsőm mel folytatok beszélgetéseke,amik csak belül hallhatok.Néhol ordítozok és kiabálok,de van, mikor hangosan kacagok.Még az a szerencse, hogy a bőröm jó szigetelőanyag, így kifelé a testemből semmi sem hallatszik:)
Valahogy muszáj néha magammal leülni és megvitatni ezt-azt,hogy tisztába legyek olyan dolgokkal, amiket hívő ember is csak csendesen suttogva mer elmondani Istenének.
Az arcüreggyulladás dübörög a koponyámban,közben a mondatok tombolnak és párbajra hívják egymást. minden téma felmerül...barátságok,megérzések, hűtlenkedések,füllentések..mind-mind személyes "attól függ honnan is nézve" dolog.
Annyira fáj már a fejem, hogy leültem lapozgatni a neten..megszűnt két rádió. Semmi nem tart örökké..hírességek szülnek, díjakat osztanak ki egymás közt, ami nekik fontos, de nem is fontos igazából...mennyi emberi energiapocsékolás..még az is, hogy olvasom..nem teszem.
Lámpázom az arcom, hátha jót tesz a fény...persze sokan erre is azt mondják,csak akkor jó,ha hiszel benne. Hiszek benne?!Nem hiszek benne,de nem is kételkedem.

1 megjegyzés: