2012. szeptember 14., péntek

Add magad!


Amikor már a fejedben villámok cikáznak mert a gondolatok súrlódnak egymáshoz és nem tudsz egyetlen egyet sem befogni,mert nem lehet.
Mire megoldást találnál bármire,vagy az eszed jár lassabban,vagy a szíved húzza vissza.Döntést, mosolyt,dühöt,benned maradt magyarázatot és rengeteg kérdést.A miértek pedig feszítik a koponyád,amit aztán a tested is átvesz. Megfeszül minden izmod és hajlatod,egészen addig,amíg ki nem tör vhol a fájdalom. Elképzeled az infarktust,megéled az agyvérzést.
Tartod magad,ameddig csak tudod. Nyugi,nem veszi észre senki. Még Istenhez is fohászkodsz és az ördögnek is kínálod a lelked.De semmi. Ezt pedig meg kell oldani.Fel kell oldani. Ki kell gubancolni a kérdőjelet,h aztán a pont kövesse.
Így jön el az elhatározás.Sport. Bármilyen.Fuss a végtelenbe vagy emeld fel a legnehezebbet. Tekerd ki magad,mint egy jógi és ébreszd fel a szellemed.
Nehéz elkezdeni.Tudom. Kell a kezdőlökés.Na meg a hétfők,az elsejék,az újévi fogadalmak és a közelgő bikiniszezon tavasz végén. Várod a túláradó szerelmet,melyben elfelejtesz enni a boldogságtól és a viharos szakítást,h aztán belefogyj a bánatba.
Ma elkezdem. Tisztuljon a lelkem és menjenek el azok,akik nem a gondolataimba valók.


Nincsenek megjegyzések: