2011. július 13., szerda

Cobra 11


Nem tudom megállni,h ne írjak a Cobra 11 nevű műsorról.Német akciófilm-sorozat a 90'-es évek végéről. A szereplők változnak,de a kicsirendőr (Semir Gerkhan, Bűnügyi főfelügyelő) soha. Most direkt végignéztem egy részt,de olyan alacsony,h még a legjelentéktelenebb szereplők is magasabbak nála.Miért nem tudták megoldani úgy, h a jelentek alatt vmi hokedlit toljanak a lába alá? Ráadásul,előnytelen ruhát adnak rá,ami szintén összenyomja a képernyőn.Bőrdzseki,vastag szőrmegallérral.

Buta történetek,de a kicsi mindig megoldja az aktuális társával. Az autók viszont baromi jók benne.Bmw,Mercedes,Porsche,legyen az üldöző vagy üldözött gépjármű. Ó, és üldözés!Az is mindig van benne,ami akkor a legizgalmasabb,amikor futnak egymás elől,közben idegfeszítő zene alatta.

Ja?..és azt elfelejtettem megemlíteni még,h ez a sorozat az autópálya rendőrség munkájába enged betekintést,de a munkájuk nagyon-nagyon széleskörű tevékenységet fed le,ráadásul éjjel-nappal bevetésre készek:)))....

16 ország vásárolta meg a filmet,de én egyetlen egy embert se ismerek,aki azért sietne haza a munkából,azért nem főz vacsorát a családjának és azért hanyagolja el más teendőit,mert egy részt se hagyna ki a Cobra 11-ből.

Aki viszont folyamatosan nyomon követi,attól ünnepélyesen kérek elnézést:))

Az RTL Klub a végsőkig kitart.A sorozat utolsó 10 percében benyom egy reklámot.Tuti nem kapcsolok át:D

Nincsenek megjegyzések: