2012. július 12., csütörtök

Ismretlen ismerős.


Egy boldog család tagja. Két helyes gyerekkel,jóképű férj mellett derűsen megörökítve egy képen.Talán egy jól sikerült hétvégi kirándulás lehetett. A nő pedig gyönyörű és végtelenül szimpatikus. Az az arc....ami annyira ismerős,csak nem tudod hová tenni. Iskola?Munkahely?Valamikor valamelyik buliból abban a hogyishívják társaságban?Az egyik csajom/faszim rokona?KI EZ??
Egy ideig keresed őt az emlékeidben és próbálod beilleszteni egy történetbe,de mivel ő jelölt meg téged,akkor biztosan ismeritek egymást.
Közel hétszáz ismerőse van,az ország minden tájáról.Ha nem hagyna nyugodni az ismertsége és megpróbálnád kikövetkeztetni,akkor sem menne. Mert üzenetben azért ciki lenne megkérdezni egy ilyen szép és komoly nőtől,h:- Ne haragudj,de honnan ismerjük egymást?
Így hát,mivel mindenki baromi illedelmes ezen a közösségi oldalon, visszajelölik. Pedig az utcán elmennél mellette, mert fogalmad sincs hogy KI EZ??
Születésnapja is nem olyan rég volt. Boldog-boldogtalan felköszöntötte és elhalmozták jókívánságokkal. Akik még most sem tudják,h KI EZ??
Én viszont tudom. Egy férfi,aki a személyes találkozók híve,csak a céges oldalunkon szeretne tevékenykedni.Ehhez viszont elengedhetetlen volt a regisztráció. Hogy ne lógjon ki a sorból,lett neve (kitalált), rengeteg ismerőse és temérdek tevékenysége. Kitalált személy,aki a fészbukkon életre kelt.....

Nincsenek megjegyzések: