2012. december 5., szerda

Fel a fejjel!

Megint az a csattanás.
Reakció: Naneee....
Első kérdés: Még ebben az életben vagyok? /közben körbenézek magam körül/
Kárfelmérés: Kéz és láb megtekintése,h ugyanabban a pozícióban vannak e. Agyam gyors feltérképezése,működésére való tekintettel..Ebből irányuló kérdések: Milyen évet írunk?Ki az örökös titkos szerelmem? Hány éves a kapitány és mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
Első mozdulatok:Kiszállás az autóból ijedten és dühösen.
Miértek:miért kell mindig rohanni? a gyalogos miért gondolja,h csuriban van,ha rálép a zebrára és ezt miért teheti meg bármikor? az autós miért gondolja azt, h minden helyzetben tud fékezni? miért fontosabb egy női andalgó test figyelme,mint a velünk közlekedő autóstársainké?miért?és miért?megint miért? miértmiért?

Mert mindig a csattanással kezdődik.Aztán a "mindenki jól van?". Persze,persze.....csak a nyakam.
Már úgy kéne kinézzen a fejem,mint anno az a játék.Egy fagyi tölcsér tetején volt egy gombóc és ez a kettő egy madzaggal volt összekötve. Az volt az ügyes,aki egy mozdulattal a gombócot vissza tudta rakni a tölcsér tetejére.
Most az lenne az ügyes masszőr,aki a nyakamra egy mozdulattal vissza tudná rakni a fejem a helyére. Madzag nincs, a fejem nagyobb,mint 10 gombóc fagyi, kézügyesség előny,de nem fő szempont.

Ütközés utáni öröm: Nincs jelen a lányom és továbbra is az ő anyukája lehetek, minden porcikámmal.
De mit keres a lábam a nyakamon?

Nincsenek megjegyzések: