2012. december 22., szombat

Világvége,avagy vihar a biliben.

Most nagyon úgy néz ki a Sors/Mindenható/Isten/Istenek/Magasabb rendű lények/stb. további óhaja,h még éljek ebben a világban és maja ide vagy oda, de létezzek és képviseljem bolygóm a hatalmas univerzumban.
Ígérem,h hűséges leszek a Földhöz, megpróbálom szeretni embertársaimat és még vészesetben se megyek be a cébéá-ba. Nem pazarlom a vizet,áramot és tényleg kipróbálom azt a mosódiót,habár az az öblítésnél még tényleg habzik?
Na mindegy,, megpróbálok a szívem legmélyén a legaktívabb grínpíszes lenni,jobban ki fogom mutatni,h amúgy szeretem a semmirevaló házőrzönket,a Rozit és kevesebbet fogom gyakorolni fajunk elterjedésére vonatkozó elengedhetetlen mozdulatokat,hiszen amúgy is túlnépesedünk.
Azt hiszem,ennél többet akkor se tudnék megígérni,ha a maják konkrétan megemlítettek volna a jövendölésükben. Persze,az is elgondolkodtató,h saját magukat miért nem tudták megmenteni?
Mindenesetre,nagyképűen kijelenthetem,h szükég van rám,szeretnek az égiek és a világegyetem komoly részese vagyok,hiszen még élek!!:))


Nincsenek megjegyzések: