2013. február 6., szerda

Minden héten háború.


Van egy verseny,amit ha lekésel,biztosan nem nyersz meg. Még ha megfeszülsz is. A megmérettetés már előző nap estéjén elkezdődik,amikor is lehetőséged van arra,h abszolut bajnok legyél. Ehhez egy dolgot kell tenned. Figyelni,résen lenni és cselekedni. Ha elúszol a hétköznapban,a gondokban vagy a feladatokban biztosra veheted, h a csatát elbuktad.
A játékszabály a következő. Bármilyen időben kirakni a kukát/kukákat a kapud elé, de legkésőbb kedd reggel 7 és fél 8 között, máskülönben a hulladékgyűjtő autó szélsebesen tovább áll. Igen,szélsebesen.
Pontosan három ember gondoskodik róla,h a szemét a megfelelő helyre kerüljön. De vigázz! A kezük eszméletlen gyorsan jár és pillanatok alatt elvégzik a munkájukat.
Tehát. Ha elfelejtetted megtenni azt a hangos,húzó mozdulatokkal teli,erődet megfeszítve történő cselekedetet, - ami valójában a házban bárki feladata lenne,- úgy nyugodj bele,h az ütközetben alul maradtál. Hiába ordítanál, integetnél vagy nagyokat füttyentenél (ha egyáltalán tudnál), mit sem érne. Ezzel egyébként is csak a szomszédokat botránkoztatnád meg, hiszen az ágyból kipattanva szokott eljutni a tudatig,h: Óó..basszus..basszusbasszuss!!- cseppet sem szexi hálóingben/pizsamában,kócos hajjal,párnán szétgyűrt ábrázattal.Aztán.A zaj,ahogyan az autó a hulladékot magába hajtja,nem engedi a kezelőjének,h egy pillanatra is rád figyeljen.
Így hát,csak annyit tehetsz,h megtanulsz mindent komposztálni vagy legközelebb kint hagysz egy centit a hűtőn,úgyis azt látod a legtöbbet: KEDD KUKA!

/ Ezt a bejegyzést Peti barátomnak ajánlanám,aki velem együtt vesztett már játszmát:) /


Nincsenek megjegyzések: