2011. november 18., péntek

bánatzsír,fókazsír,libazsír.



..."aki azt hiszi hogy a 10-20 kilós súlyfölösleg ledobása után nem érezné jobban magát az téved és lusta, meg sok eü problémát okozhat a zsírpárna a hason"....

Ezt a kijelentést egy könyörtelen körzeti orvos szájából tudnám elképzelni és nem egy barátoméból,aki egy jóképű faszi és megannyi nőnek megérne egy ajtócsapkodást. Persze,lehet h én is többször elérném a 19 órás metrót,ha kevesebb lennék pár kilóval. De valahogy nem izgat a dolog. Általában akkor szoktam a mérleggel viaskodni,ha vmi legbelül nem stimmel. Éhgyomorra, wc után,minden levegőt kipréselve magamból,teljesen ruhátlanul. Még a körmömet is levágom és ha grammot is lehetne mérni, akkor kettőt levonnék a gyöngyház fényű lakk miatt az ujjaim végén.
Olvastam valahol,h a test lelki okok miatt is kipárnázhatja magát, egyfajta védekezés a külvilággal szemben. Télen pedig tény, többet eszünk a hideg miatt,h ne fázzunk. Megtermékenyülés szempontjából pedig ideális,ha egy nőn van némi felesleg. Könnyebben esik teherbe sovány társaival szemben. Tehát,aki kövér, atlétában is hógolyózhat,garantáltan nem bánthatja senki és a nagycsaládosok útjára léphet.
Természetesen,van egy határ,amit nem érdemes átlépni. Ha cikinek tartod megkérni barátodat,h kösse be a cipőd,mert nem tudsz lehajolni,vagy eszméletlen méretű szerszámod csak tükörből látod,háát..akkor túlöltöztél a hidegre és nem biztos,h megvédted magad a környezetedtől.
El is érkeztünk a választáshoz. Hosszúnyelű cipőkanál férfiaknál,nőknél pedig köldökig kivágott blúzok hangsúlyozása figyelemelterelés végett? .....Vagy...és ez a nehezebbik része, életmódváltás, bizonyos élelmiszerektől sírva búcsúzás és kiválasztott sport kitartó művelése legalább fél évig,de akár életünk végéig?
A lényeg az elhatározás. Akarok e egészséges lenni, szép és időben elérni a metrót? Ha igen,akkor holnaptól diéta és mozgás. Nem akarok?Akkor eszméletlen jól nézek ki,semmi hurka, rajtam a Gyurka és imádom a salátát ebédidőben. Esetleg el se gondolkoztam addig rajta,míg jóbarátom fel nem hozta a témát?
Óó..akkor jelenleg egy boldog nő vagyok,aki szereti a testének minden hajlatát és csak mosolyog a fürdőszobai mérlegre,mert nem érdekli egy deka zsír sem. Kivéve,ha liba. Paprikával. Házikenyérrel.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Viki...komolyan:tegyél be képet magadról(már meg esz a fene,annyira szeretnélek látni)

Nagyonviki írta...

A profilképem kint van.Nem elég?:D

Névtelen írta...

Nem......"Elégítsd" ki hű olvasódat!

Nagyonviki írta...

Fényképpel még sosem tettem:))))