2012. március 22., csütörtök

Az élet iskolája.


Néha olvasok adatlapokon ilyen kiírást, miközben ezt az életen át tartó sulit valójában mindenki járja (költségtérítésen). Nem is volt nehéz gondolatban összeszednem azokat a tantárgyakat,amelyeken sokszor megbuktam és időszakonként még osztályt is kell ismételnem. Az egészben talán az a jó,h a bizonyítványosztás csak életünk végén van és nem kell elképzelni,h mi leszek,ha nagy leszek.
Hát lássuk...
Matematika.
Hamar meg lehet tanulni,mert nem olyan nehéz. Egy kezemen is simán meg tudom számolni a képmutató, önző embereket.
Biológia.
Majdnem minden férfi egy amőba. Vagy féreg. Ezt még nem tudom eldönteni,mert 5.-es tananyag.Na meg a lányoknak puncijuk van,a fiúknak pedig kukijuk:)
Irodalom.
Néha az életem egy leányregényhez hasonlít,persze tele van helyesírási hibákkal. Ilyenkor korrepetálok és legalább 100-szor leírom egymás után, h: - Soha többet nem beszélek vele!
Testnevelés.
Nem kell ahhoz megtanulnod a fejenállást és a gerendán való mérlegpozíciót,h jó legyél a szexben.
Történelem.
Az évszámokat nem tudom megjegyezni,ellenben sok más nőtársammal.Fogalmam sincs,h mikor találkoztam először a szerelmemmel, nem tartom fejben a születésnapokat sem. Egyszer anyámat októberben köszöntöttem fel. Örült neki,habár júliusban látta meg a napvilágot.
Ének-zene.
Pillanatnyi őrületeimben,mikor azt gondolom,h szeretnek, kieresztem torkomat és mély átéléssel duettezem George Michael-el,esetleg Bruce Springsteen-nek vokálozok és azt hiszem abban a percben,h meg tudnék tölteni egy stadiont a hangommal. Általában persze nem.
Lyukasóra.
Ilyenkor írom a szorgalmi feladatokat és a blogot:)




Nincsenek megjegyzések: