2009. január 8., csütörtök

Néha félelemmel tölt el, hogy biztos jó világra jött a lányom?Nem csak a magam önzőségére szültem?Egyáltalán az,ha valaki gyereket vállal?Nem tudom.
Olyan jó hozzábújni,érezni, ahogy a kis teste szuszog (ha megvan fázva, csörög-zörög). De ez is csak azt igazolhatja, hogy önös érdekek ezek?és milyen élete lesz? Jóó.. elnagyolom, de itt ez a gáz dolog. a környezetszennyezés, a betegségek, csalódások...habár vannak örömök, csipogó madarak és eső után a szivárvány. Najólvan. Azt hiszem, jó helyre "pottyantottam".
Mindenesetre, megtanítom neki, hogy fontos a szelektív hulladékgyűjtés (egy barátom szerint úgyis egybeöntik),az alternatív energiafelhasználás, és sokkal egészségesebben étkezzen, mint az anyja:)
Jövőhéten megyek egy vizsgálatra, hogy milyen állapotban van a szervezetem. Most baromi jól érzem magam, de ezt csak kívülről látom, ha tükörbe nézek. Viszont, ha valaki belülről kuksolna kifelé nagyvikiből, lehet, hogy elhányná magát. Amennyi édességet és kakaót magamba töltök, biztos a szerveim segítségért kiálltanak. Dehát azt sem hallja meg senki!!Mert a zsírom is olyan vastag, hogy letompítja a hangokat.Ígyhát,marad a műszeres vizsgálat. Vettem halat meg egy zacskó zöldségmixet. Vagy ez jövőhétig már nem változtat?

Nincsenek megjegyzések: