2009. január 3., szombat

Névnapomra kaptam egy könyvet. Faragó Melinda írta, a címe pedig:Szenvedélyek forró ketrece. Tartalmaz egy cd-t is ,de az már annyira nem érdekel.
Ez a nőci élt egy családban, két gyerekkel és egy csodálatos férjjel, mígnem egyszer rájött, hogy a férfiak mind egyformák:)))..vagyis,megcsalta. Totál összeomlott, és a rózsaszínű lufi kipukkadt. Eddig elég uncsi volt,mert a nők 99,9999 %a már ilyet átélt.
Ez az írónő egy pszichológus, és próbálta magyarázni a bizonyítványt saját magának tanulmányai által összeszedett tudásával. Meg az olvasónak is:) szerencsére, számomra nem volt érthetetlen, mert 4 éven keresztül tanultam pszichológiát, vagyis olyan volt, mintha azokon az órákon lettem volna. Rá mutatott arra, hogy a férfi,vagy nő azért féreg, vagy nem féreg, mert az anyja hasába is érhette olyan trauma, ami a későbbi személyiségében torzulást okozott. Mit anyja hasában?! Teljesen kamasz korunkig érhet minket mindenféle sokkhatás, és csak a szüleinnek, a környezetünknek vagy a vak szerencsének köszönhetjük, ha nem leszünk neurótikusok,szexmániákusok,esetleg frigidek. Ráadásul ,nem kell sajnálni se a megcsaltat, a megcsalót és a szeretőt, mert egyik sem normális, és az életünk folyamán mindannyian leszünk ezek vagy azok,kivétel nélkül.
Részletesen kitér arra, hogy ki számít perverznek, és itt hála Istennek megnyugodhatok, hogy határeset vagyok:)))
Viszont mindenkori párválasztásaim egyenlőek a nullával,mivel a lánygyermekek tudat alatt mindig a saját apjukat keresik a párjukban. Bár úgy lett volna eddig!!Akkor már egy ezermester barkácsolna hátul a sufniban.
Viszont igaza van abban,. miszerint a férfiakban először a testi vonzódás, aztán az érzelmi, majd az értelmi szint alakul ki, míg a nőben először a értelmi, érzelmi és legutoljára a testi vonzódás jön létre. Vagyis pont fordítva.
Százszor is megismétli, hogy a nem bűn az önkielégítés és hogyan is jutunk el a csúcsra. Jesszsom!Szeintem,ezt saját magának magyarázta.
Mindegy,, végsősoron nem rossz könyv,de aki tiszában van a testének minden zeg-zugával és elfogadja minden egyes porcikáját, annak gondja nem lehet e téren.

Nincsenek megjegyzések: