2011. október 3., hétfő

Amikor nem szabadítják ki Willyt.

A reggeljeim úszással indulnak 7kor, két öreglány társaságában. Jobbra köszönve good morning, balra pedig guten morgen. Mire végzünk,addigra mások is felébrednek,vagy egy cigit elszívva az erkélyen, vagy csak néznek ki a két lukon, maguk elé bámulva.
Mikor a szobánkat nyitom,Fannim még mindig keresztbe az ágyon, bozontos hajjal alszik szétterülve. Cseppet sem vette észre,h az anyja ideiglenesen sportolásnak adta magát.
A mai nap abban különbözik,h Delfin-show-ra megyünk. A busz egy óra múlva indul,remélem klassz lesz.......

Sofőrünk ma is jobb lábbal ébredt,mert vmi török dalt dúdol és egyfolytában mosolyog. Egyértelmű 1 euro a tip boxba:) Piroson is csak egyszer ment át. Az út Alanyába vezet, a delfináriumba. Ablakon kitekintve banánültetvények,szállodák,egyforma kockaházak és a mecsetek.
Egy óra alatt odaértünk. Rengetegen vannak és tiszta káosz. Szerencsére, túravezetőnk mindent előre elmond, megveszi a jegyeket,fotókártyákat (ha egy képen szeretnél rajta lenni palackorrú barátunkkal).
A show 50 perces. Az első két sor már csurom víz,mert a fókák mókából fröcskölnek. Ezalatt a delfinek hatalmasakat ugranak és eszméletlen aranyosak. Szerintem senkinek nem jutna eszében rosszat feltételezni ezekről az állatokról. Olyan kedvesek,mintha mindig mosolyognának.
Nagyon élvezem a produkciót,de ugyanakkor sajnálom is őket,h egy láda halért embereket szórakoztatnak. Ahogy a lányom is el tudta unni őket 20 perc múlva,képzelem,h szegény állatok hogy érezhetnek:( De nem lehetek ennyire álszent. Ha igazán sajnálnám őket,akkor elutasítanám és nem is jöttem volna el,vagy "szabadítsátok ki Willyt!". Ráadásul,még puszit is elvárok egy fotó erejéig. Megkaptam,családom társaságában. Indulhatunk hazafelé.

A délutánok mindig vízben történnek,az esték pedig a mini diszkóban. Először a kicsik tombolnak,azt követően pedig vmilyen szórakoztató műsor a felnőtteknek. Nekem egyetlen előadást sem volt szerencsém látni. Viszont tudok egy német,olasz és egy angol gyerekdalt,mozgással egybekötve.

A fakultatív programok közül még Antalya óvárosa,a vízesés és a homokvárépítő kiállítás van hátra. Kíváncsian várom majd.

Este fél 10. Fannim kitáncolta magát, és ahogy jöttünk haza,az ölemben elaludt. Csak lágyan az ágyra raktam és melléfeküdtem. Szerintem nemsokára elalszo……m…..jsjdsahaadéghh (utolsó billentyűzésim a mai napJ)……

Nincsenek megjegyzések: