2011. december 16., péntek

Dermedt szívek,híg kocsonya


Kaptam egy ímélt. Egy barátom hívta fel a figyelmemet arra,h milyen fontos infarktus ellen,h meleg vizet igyunk. Mert ha hideget iszunk,akkor megdermed bennünk a zsír és mittudoménmitcsinál a belünkkel és megáll később a szívünk.Azthiszem:S De aggodalomra nincs ok,mert ha forrón teázgatunk,mint a japánok,akkor zsírunk is úgy csusszan bensőnkben,ahogyan aa....nem is részletezném:))Aztán kitér arra az üzenet,h miként is észlelhetjük magunkon az infarktus jeleit és végezetül pedig továbbítsuk igaz barátainknak ezt a hírt.Mmm!...és meg sem említi az utolsó sor,h nem lesz szerencsém,ha megtartom az információt. Nem is tudom...
Bent,a gyomromban kb. 37 fokos hőmérséklet lehet. Namármost. Ha a kocsonyára gondolok jó erősen, mint dermedőre,akkor anyám mindig jól lehűtötte.Nem hőemelkedés fokozaton! Istenem...az az aranyló remegés a tányérokban!..hol is tartottam? Szóval nem hiszem,h 37 fokon saját készítésű kocsonyám lenne az emésztőrendszeremben. És akkor hogy jönnek ide a japánok? Egy szó. Szertartás. Csa-no-ju. Lépésről lépésre haladva. Centiméterben megadott tatamin.
Aztán el kezdtem elmélkedni,h mi az,ami semmiféleképpen nem dermedne meg bennem?...őőő...Megvan! VODKA!Tehát.... ha vodkát iszol,akkor nem lesz merev a zsírod és ezek szerint nem kapsz infarktust. Teljesen világos. Megoldottam a dolgot. Ráadásul,ihatod hidegen is,mert a vodka fagyáspontja jóval mínusz alatt van.
Megnyugtató az is,ha netán mégis csak megállna a szíved,úgy álmodban ér a vég.(Statisztika szerint 60%-a az embereknek).
Innentől kezdve,egyenes út vezet a Bloody Mary és Moscow Mule felé.
Erős szívvel és egészségesen: irány a bárszekrény!

Nincsenek megjegyzések: