2011. december 14., szerda

Télen-nyáron...karácsonyt!


Már két hét sincs és itt a karácsony. Számomra nincs jelentősége,de nem azért, mert nem tudok szeretni.Egész évben szeretek.
Képtelen vagyok piacon vadászni karácsonyfát,fogalmam sincs,hogyan kell halat passzírozni,ráadásul év végén sem hajt senki,h jön a következő esztendő. Ennél már csak a szilveszter a semmitmondóbb.
Természetesen,azért lesz feldíszített fa. Műfenyő.Védjük a fákat.Egyél hódot. Ennek előnye,h bármikor lehet karácsony. Akár nyáron is,legfeljebb teleszórom az ablakpárkányt műhóval és fenyőillatot árasztok mécsessel.
Fannimnak sokat jelentenek az ünnepek. Vadul kézműveskedünk, teli izgalommal ajándékot készítünk és együtt várjuk,h az arcokra mosolyt csaljunk. Nem szeretném megfosztani ezektől azért,mert az anyja nem látja értelmet.Ha szükséges,nyuszinak is beöltözök húsvétkor és kiköltöm a tojásokat.Télen pedig annak ellenére,h nem bírom az alkoholt, megiszom a fűszeres bort és értelmetlen zagyvaságokat beszélek. Most egy pohárral ittam. Kellemes húsvéti ünnepeket és boldog új évet kívánok!Szerintem egy óra múlva pedig...gfhsgjfdgsédhfs....és közben szól Frank Sinatra....sving...let it snow,let it snow,let it snow.....

Nincsenek megjegyzések: