2011. december 10., szombat

Száguldó rózsabokor.


Kaptam ma egy állásajánlatot. Irodai. Számítógépes-pénzszámolós-fizetésmagasabbas:)
Elég idő viszont nincs. Fogtam egy papírt és középen húztam egy vonalat. Pozitívumok: Pénz.Pénz.Pénz. Ez három. Negatívumok: Lányom nagyon korán menne az oviba és későn jönne haza. A délelőtti fejlesztőfoglalkozásokat "el szeretnék kéredzkedni"-vel kéne megoldani, vagy szabadságokkal. Na,ez kettő. Nem vállalom. Miért?Mert több hasznomat érzem egy Ifjúsági Irodában, mint egy pénzügyi vállalkozásban. Hülyeviki! Sosem viszed semmire. Talán. Viszont szabadnak érzem magam.Azthiszem.
Persze, ez mit sem változtat azon, h jelen pillanatban a világvégére vágyom. Vágyom az ismeretlent, a végtelent, az újat,azt a messzit,ahonnan vissza tudnék nézni.
Lenne kedvem felfedezni Amerikát, keresztül vonatozni Szibérián, kimerülésig túrázni az Alpokban,vagy csak ernyedten nyújtózni egy lakatlan sziget fehér homokján,h bőrömet melegítse a vakító fénysugár.
Lennék sivatagok ördögszekere, ami talajától elszakadva görgetné magát kietlen tájakon.Meg sem állnék a világ végéig. Jesszusom!Hogyan jutottam el az irodai munkától a sivatagig?!
Keresem helyem a világban,mint a jerikói feltámadásvirág tövéről letörve, szél szárnyán kergetve. Szombaton.A kanapén.

Nincsenek megjegyzések: